Αν προσέξουμε να μη στεγνώσει το κρέας, θα απολαύσουμε μια τηγανιά ελαφριά και πεντανόστιμη.
Ιδού μια νοστιμότατη εκδοχή του αγαπημένου ψαροφίλετου. Είσαι;
Στο νέο μάθημα μαγειρικής ο Χριστόφορος Πέσκιας δίνει ελληνική υπηκοότητα στη μαγιονέζα, βάζοντας ελαιόλαδο αντί για άλλο έλαιο.
Βράσε όρυζα... κι αν δεν έχεις κάποιο από τα λαχανικά που ζητάει η συνταγή, βάλε ό,τι έχεις στο ψυγείο και σου αρέσει.
Άναψε το γκριλ, βάλε τις μπίρες να παγώνουν, φτιάξε και μια ωραία σαλάτα. Έχουμε souvlaki party...
Κρεμώδης, αλλά χωρίς κρέμα γάλακτος, και αρωματικότατη η μακαρονάδα αυτή, διά χειρός Ντίνας Νικολάου. Είμαστε μακαρονάδες, τι να κάνουμε;
Απλό, πλήρες και χορταστικό αν το συνδυάσουμε με ψωμί φρέσκο ή φρυγανισμένο.
Θέλει το χρόνο της, αλλά αν ακολουθήσετε όλες τις οδηγίες του Χριστόφορου Πέσκια θα ενθουσιαστείτε από την τελειότητά της. Δεν υπάρχει πιο γκουρμέ φαγητό, λέμε!