Μια ήρεμη γωνιά με καλούδια και συνταγές από τη λεβεντογέννα Κρήτη, στο Παγκράτι.
Κατάγεται από τη Νίκαια της Προβηγκίας και είναι τόσο χορταστική που μπορεί να καταναλωθεί ως κύριο γεύμα.
Για την 4η εβδομάδα του διαγωνισμού «Το συνταγολόγιο της τελευταίας στιγμής», η δεύτερη συνταγή που προκρίθηκε είναι της Ανδριάνας Φιλιππίδου.
Μια προσεγμένη νεοταβέρνα που «ποντάρει» σε απλά, καθημερινά φαγητά της ελληνικής κουζίνας.
Τo «ανάμεικτο» ισπανικό πιλάφι σε μια εκδοχή εξπρές...
Μια φρεσκοκομμένη σαλάτα και μια τηγανιά πατάτες για τα παιδιά και καλή μας όρεξη...
Με άρωμα πολίτικο...
Ζυμαρικά ή ρυζί, συνοδεύουν υπέροχα το ζουμερό κρασάτο κοτόπουλο.