
Φτιάχουμε μόνοι μας πεντανόστιμα σουβλάκια, με λίγα υλικά και ελάχιστο κόπo.
Μικρομεζέδες, τσίπουρο και λαϊκό τραγούδι σε ένα κλασικό μεζεδοπωλείο στο Μεταξουργείο.
Διαλέγουμε από την αγορά ζυγαριές... για κάθε κουζίνα.
Μια προσεγμένη νεοταβέρνα που «ποντάρει» σε απλά, καθημερινά φαγητά της ελληνικής κουζίνας.
Το κουρκούτι στο οποίο βυθίζουμε υλικά για τηγάνισμα, πρέπει να είναι κρύο, γι’ αυτό και το διατηρούμε μέσα σε παγωμένο μπεν μαρί, δηλαδή μέσα σε ένα μπολ που βάζουμε μέσα σε ένα μεγαλύτερο μπολ γεμάτο παγάκια. Οσο πιο κρύο είναι το κουρκούτι,...
Με άρωμα πολίτικο...
Για την 3η εβδομάδα του διαγωνισμού «Το συνταγολόγιο της τελευταίας στιγμής», η δεύτερη συνταγή που προκρίθηκε είναι της Ειρήνης Καλυβιώτη.