Η Μαργκερίτα Μισόνι, τρίτη γενιά του ιταλικού οίκου Missoni, ετοίμασε για το περιοδικό AnOther βαυαρέζικες κρέπες με μαρμελάδα βερίκοκο.
Νόστιμο σνακ για το σχολείο και το γραφείο αλλά και θαυμάσιο γεύμα στο σπίτι συνοδεία σαλάτας και γιαουρτιού.
Ένας φούρνος που ξεχωρίζει για τα ποιοτικά και νόστιμα προϊόντα του και μια καλή αφορμή να εκδράμουμε στο Μαρκόπουλο.
Νόστιμο, ξεχωριστό ψωμί από αλεύρι ντίνκελ ολικής άλεσης σε ένα μικρό αρτοποιείο στο Κουκάκι.
Χειροποίητα ζυμαρικά φυσικής ξήρανσης και άλλες νοστιμιές από μια μικρή αλλά θαυματουργή βιοτεχνία.
Ο,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η ελληνική παραγωγή, θα το ανακαλύψει πρώτος ο Κουκάς. Μαζί, ιταλικά αλλαντικά και άλλες ξένες ντελικατέτσες.
Εξαίρετα για πίτες στο φούρνο και τηγανητά τυλιχτάρια, τα τουρκικής καταγωγής φύλλα παρασκευάζονται και από ένα εργαστήριο στη Ροδόπη.