Γίνεται ένα φαγητό να είναι πεντανόστιμο και light; Την απάντηση δίνει η συνταγή της Νένας Ισμυρνόγλου...
Γενναιόδωρες μερίδες, καλό σέρβις και κοκτέιλ κομμένα και ραμμένα στα μέτρα μας σε ένα μπαρ-εστιατόριο στη Γλυφάδα.
Ένα παλιό μαγέρικο με ατμόσφαιρα από παλιά ελληνική ταινία.
Η συμμετοχή της Σοφίας Μουτάφη στον διαγωνισμό «Συνταγές της τελευταίας στιγμής».
Λίγος -αν το καλοσκεφτείς- ο κόπος για ένα τόσο νόστιμο και λαχταριστό πιάτο.
Με ρύζι πιλάφι, βραστές πατάτες ή ψωμί έχουμε ένα μενού νόστιμο και χορταστικό…
Η συμμετοχή της Δήμητρας Μπέλλου στον διαγωνισμό «Συνταγές της τελευταίας στιγμής».
Αν έχετε κάποιο άδειο μπουκάλι που στο εσωτερικό του έχουν μείνει υπολείμματα από το υγρό που περιείχε προηγουμένως (π.χ. κάποιο παχύρρευστο λικέρ) και δεν καθαρίζουν ακόμη κι αν το έχετε μουλιάσει με σαπουνόνερο κάντε το εξής: ρίξτε λίγο ρύζι...