Μοντέρνα ιαπωνική κουζίνα με περουβιανές πινελιές στην Κηφισιά.
Στο «πανοπτικόν» εστιατόριο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών τρώμε απλά, αλλά με πολύ γούστο.
Επιστρέφουμε συχνά πυκνά στο φιλόξενο εστιατόριο του σεφ Δημήτρη Παναγιωτόπουλου στου Μακρυγιάννη. Οι λόγοι αρκετοί.
Επιλέγουμε δύο χωριά στα νότια της Λέσβου, μακριά από την πολύβουη πρωτεύουσα: το παραλιακό και τουριστικό Πλωμάρι, που φημίζεται για το ούζο και τους μεζέδες του, και την Αγιάσο, τον παραδοσιακό οικισμό στην αγκαλιά του βουνού Ολυμπος.
Μαγικό γεύμα μας τάζει απ’ το όνομά της ετούτη η μεταμοντέρνα ψησταριά και πρέπει να πούμε πως τα καταφέρνει μια χαρά...
Value for money ινδική κουζίνα στο Χαλάνδρι.