Νοστιμιές εμπνευσμένες από τις κουζίνες των νησιών μας περίμεναν τους προσκεκλημένους μετά την τελετή απονομής.
Εγγλέζικης έμπνευσης μπέργκερ, καλοσιτεμένα κρεατικά και cozy ορεκτικά.
Μια εξαιρετικής νοστιμιάς και αρκετά εύκολη συνταγή γαλλικής εμπνεύσεως.
Στο «Αγάνι», ο Στάθης Κουτέρης σερβίρει πεντανόστιμα πιάτα με καλές πρώτες ύλες και φαντασία.
Ο Φριτζ Τρέφζγκερ κατασκευάζει με δεξιοτεχνία πρέτσελ, ελπίζοντας ότι με την τέχνη του θα καταφέρει να προσελκύσει νέους Γερμανούς ώστε να ακολουθήσουν το επάγγελμα του παραδοσιακού αρτοποιού.
Στους Κούµµους, ένα µικρό χωριό έξω από το Ρέθυµνο, ο Νικόλας Γασπαράκης µάς ξεναγεί στο τυροκοµείο του και µοιράζεται µαζί µας τα µυστικά της εξαιρετικής γραβιέρας του.