Εσύ έφτιαχνες σπιτικό ρολό μέχρι σήμερα; Να η ευκαιρία...
Πλούσια αρώματα και φανταστική γεύση σε αυτή τη συριανή χορτόπιτα.
Το φαγητό αυτό, το έφεραν οι Μαλτέζοι στην Κέρκυρα και σηµαίνει "ανακάτεµα, ακαταστασία".
Τώρα που η ντομάτα είναι στα καλύτερά της!
Μπόλικο λάδι και κρεμμύδι και σιγανό ψήσιμο, δυο από τα μυστικά του Χριστόφορου Πέσκια για επιτυχημένα μεσογειακά λαδερά.
Το γιουβετσάκι του καλοκαιριού που δεν έφτιαξες ακόμα!