Μια επιλογή από αλλαντικά εξαιρετικής νοστιμιάς για μερακλήδες.
Λικέρ, ζύθοι, αποστάγματα, γλυκά κρασιά και άλλα ποτά για να παρατείνουμε την παραμονή μας στο τραπέζι της γιορτής.
Οι πέντε φίλοι και συνεργάτες του «Γ» μάς μιλούν για την Cookoovaya, το νέο, πολυσυζητημένο εστιατόριό τους.
Ο πολυπράγμων συνιδιοκτήτης της Γαίας Οινοποιητικής, καθηγητής Οινολογίας και προσφάτως και ζυθοποιός, σε πρώτο πρόσωπο.
Μία μέρα στα Μποζαΐτικα της Πάτρας με την οικογένεια του Θανάση Παρπαρούση, που επιμένει -με μεράκι και σεβασμό στο αμπέλι πάνω από όλα- στην παραγωγή σπουδαίων κρασιών.
Με επίκεντρο την αφρόκρεμα των ερυθρών κρασιών της Ελλάδας και διεθνής οινικές παρεμβολές μεγατόνων, αυτή η γευσιγνωσία θέτει τον πήχη ψηλά.