Όταν ψωμάκια, μπισκότα, πίτες και κράκερ «συναντούν» ξεχωριστές λιχουδιές, τα αγαπημένα μας λευκά, ερυθρά και ροζέ κρασιά αποκτούν ιδανική παρέα...
Αν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε ορισµένα υλικά, που αναδεικνύουν το χαρακτήρα του.
Για το πικ νικ στην παραλία, για την εκδρομή, για το γραφείο, για ελαφρύ βραδινό.
Κάθε τουρίστας και ντόπιος στην Κίμωλο περνάει τουλάχιστον μία φορά τη μέρα από το καφενείο του Μποχώρη στo χωριό για πρωινό, μπίρα, καφέ ή φαγητό.
Οδοιπορικό στην περιοχή των λιμνών, που έχει γίνει πλέον σημείο αναφοράς στην παραγωγή ποιοτικών κρασιών.
Είναι ιδανικά για χορτοφάγους, όμως θα τα απολαύσουν εξίσου και οι λάτρεις του κρέατος ως γαρνιτούρα στο ψητό τους. Δείτε τα σαν... μπριάμ στη σχάρα!
Οι κλασικοί γίγαντες δεν είναι μονόδρομος. Ιδού μια ιδιαίτερη εναλλακτική.
Οι μπάμιες σε συνδυασμό με το λευκό και ουδέτερο κρέας του κοτόπουλου, και μάλιστα στη γάστρα, μας δίνουν ένα από τα πιο γευστικά πιάτα του καλοκαιριού.