Για να προστατεύσουμε τη βάση της τάρτας από την υγρασία του μείγματος της γέμισης, την αλείφουμε με ένα πινελάκι με το ασπράδι 1 αυγού που έχουμε χτυπήσει ελαφρώς (όχι μαρέγκα). Εναλλακτικά, σκορπίζουμε 2 κουτ. σούπας γαλέτα ή αμύγδαλα τριμμένα σε...
Στο Ζούμπερι βρίσκουμε τον καλύτερο ορισμό του τι σημαίνει γκουρμέ ταβέρνα.
Στην κουζίνα οι σεφ και συνεργάτιδες του γαστρονόμος online Ευδοκία Φυλακούρη και Νίκη Τρέσσου.
Ένα νέο δημοφιλές all day στέκι στο Νέο Ψυχικό.
Μαραθοπιτάκια, κοκτέιλ και ατμόσφαιρα άλλης εποχής σε απόλυτη αρμονία.
Φιλοξενεί όλους όσοι αγαπούν το καλό κρασί και θέλουν να το απολαμβάνουν συνοδεία καλοφτιαγμένων πιάτων.