«Πακέτο» μυρωδάτο, ζουμερό και άκρως λαχταριστό.
Τo «ανάμεικτο» ισπανικό πιλάφι σε μια εκδοχή εξπρές...
Μην το πείτε πουθενά πως δώσατε μόλις 25 € για ένα πλήρες μενού στο πολυτελές εστιατόριο...
Με άρωμα πολίτικο...
Ένα μικροσκοπικό μπιστρό στο Κολωνάκι για καφέ, απεριτίφ και ελαφριά γεύματα.
Για την 1η εβδομάδα του διαγωνισμού «Το συνταγολόγιο της τελευταίας στιγμής», η πρώτη συνταγή που προκρίθηκε είναι της Ειρήνης Καλυβιώτη.
Συνοδεύουμε με αγγουροσαλάτα και ψωμί της αρεσκείας μας.
Η ταβέρνα των 30άρηδων, ήσυχο, με καλή σχέση ποιότητας - τιμής σε μια περιοχή που γίνεται της μόδας.