Ζυμαρικά ή ρυζί, συνοδεύουν υπέροχα το ζουμερό κρασάτο κοτόπουλο.
Για την 1η εβδομάδα του διαγωνισμού «Το συνταγολόγιο της τελευταίας στιγμής», η δεύτερη συνταγή που προκρίθηκε είναι της Πολυξένης Ορφανού.
Πέντε γνωστοί Έλληνες σεφ αποκαλύπτουν τα μυστικά τους σε ένα πενθήμερο μαγειρικό φεστιβάλ στο καινούριο εμπορικό του Αγ. Δημητρίου.
Λίγη από Αργεντινή στα βόρεια προάστεια.
Γενναιόδωρες μερίδες... ιταλικής κουζίνας στη Γλυφάδα.
Φιλοξενεί όλους όσοι αγαπούν το καλό κρασί και θέλουν να το απολαμβάνουν συνοδεία καλοφτιαγμένων πιάτων.