Τρία κερδοφόρα εν µέσω κρίσης καταστήµατα µε βιολογικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιµές.
Από τη Σάμο ώς την Αθήνα αναζητήσαμε τα μυστικά του πιο διάσημου ελληνικού brand.
Ακολουθώντας τα ίχνη ενός... εκλεκτού αποστάγματος, ανακαλύψαμε ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο σε μια κατάφυτη πλαγιά των Αγράφων, κοντά στη λίμνη Πλαστήρα.
Μέσα σε λίγους μήνες τα αδέλφια Χατζηγαβριήλ έστησαν στη Νέα Μάκρη μια μικρή βιοτεχνία παραγωγής χαλβά, με εξαιρετικά αποτελέσματα. Η συνταγή κληρονομιά από τον προπάππου.
Πέντε διαφορετικές ποικιλίες ντομάτας βρήκαμε στον πάγκο του Κρητικού βιοκαλλιεργητή.
Με μια χούφτα υλικά μπορούμε σε χρόνο dt να κάνουμε τις νοστιμότερες «μαγειρευτές» μπριζόλες στο τηγάνι. Αυτά και άλλα πολλά στον πρώτο Γαστρονόμο της νέας σεζόν.