Με λίγα υλικά μπορούμε να φτιάξουμε εν τάχει θαυμάσιες μπριζόλες.
Η Kρι Kρι δημιουργεί το νέο επιδόρπιο γιαουρτιού δαμάσκηνο από 100% Ελληνικό γάλα ημέρας.
Για να διατηρηθούν οι μαρμελάδες και τα γλυκά του κουταλιού για περισσότερο καιρό, πρέπει να τα βάλουμε σε αποστειρωμένα βάζα. Η διαδικασία είναι η εξής: Πλένουμε τα βάζα και τα καπάκια τους με καυτό νερό και τα βάζουμε ανάποδα πάνω σε μια...
Πού και πότε εφευρέθηκε ο «βασιλιάς» των γαλλικών επιδορπίων;
Βρώσιμοι σκελετοί και νεκροκεφαλές από σοκολάτα κοσμούν τη βιτρίνα του λονδρέζικου «Café».
Αν έχετε δειπνήσει καθισμένος πάνω σε λεκάνη τουαλέτας, τότε έχετε επισκεφθεί ένα από τα δέκα αλλόκοτα εστιατόρια στη λίστα της βρετανικής Guardian.
Μια ιστορική ελληνική σοκολατερί, με γεύσεις που έχουν γίνει κλασικές, όπως το σοκολατάκι κάστανο.