Τρίβουμε μπόλικο πιπέρι και απολαμβάνουμε συνοδεία ενός ροζέ από Αγιωργήτικο, που να τα βγάζει πέρα τόσο με τα μανιτάρια όσο και με το κατίκι.
Για να απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας «γιαουρτοσκόρδιον» όλες τις εποχές, και όχι μόνο το καλοκαίρι, οπότε ευδοκιμούν τα αγγούρια, μπορούμε να κάνουμε το εξής: αντί για αγγούρι, βάζουμε στο γιαούρτι τριμμένο καρότο. Είναι το ίδιο...
Φτιάξτε το μείγμα αποβραδίς, για να το έχετε έτοιμο αύριο...
Μεζεδοκαταστάσεις σε ένα κουτούκι πειραιώτικo, τόσο δα μικρό.
... «Δέκα κομμάτια βγάζει η συνταγή; Κι εσύ τι θα φας; Ας κάνω τη διπλή δόση!»
Μια πρωτότυπη, πανεύκολη εκδοχή της κόκκινης αγαπημένης, για να ζεσταθούν τα... μέσα μας!