Για τη 16η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 2η συνταγή που προκρίθηκε είναι της Μαργαρίτας Ζώρζου.
Ελληνικό μενού με ολίγες γαλλικές και ιταλικές επιρροές σε ένα εστιατόριο στο Γέρακα.
Στην Ερμούπολη Σύρου το πιο γνωστό παντοπωλείο είναι αυτό του Πρέκα.
Ή αλλιώς ένα δροσερό, ντοματένιο ταμπουλέ, ό,τι πρέπει για τις ζεστές μέρες του θέρους.
Οι μαγείρισσες της Καλλίστης ετοιμάζουν μια εύκολη, λαχταριστή, καλοκαιρινή σπαγκετάδα.
Για τη 14η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 1η συνταγή που προκρίθηκε είναι της Αλεξάνδρας Παππά.
… γίνεται μια πρώτης τάξεως σάλτσα για ψητά κρεατικά ή ζυμαρικά. Μπορούμε να την περάσουμε από το μπλέντερ και είτε να την κάνουμε πολτό είτε να την ψιλοκόψουμε πατώντας το διακόπτη 2-3 φορές. Τη σάλτσα θα σερβίρουμε σε μπολάκι δίπλα στο ψητό...