
Σύμμαχο τον καιρό είχε η φετινή παραγωγή του αμπελώνα της Βόρειας Ελλάδας...
Ξεχωριστοί καφέδες, ελληνικά αξιόλογα κρασιά και νόστιμα συνοδευτικά στο νέο espresso wine bar του Ηρακλείου.
Οι εκλεκτές ποικιλίες Kazaar και Dharkan έχουν δημιουργηθεί με στόχο να καθορίσουν ένα νέο επίπεδο έντασης.
Ο διακεκριμένος οινοποιός μάς δίνει τη δική του «συνταγή» της επιτυχίας και μοιράζεται όσα έμαθε από την πολύχρονη ενασχόλησή του με το αμπέλι και τον οίνο.
Ακολουθώντας τα ίχνη ενός... εκλεκτού αποστάγματος, ανακαλύψαμε ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο σε μια κατάφυτη πλαγιά των Αγράφων, κοντά στη λίμνη Πλαστήρα.