Μοσχάρι μαγειρεμένο σε... ρυθμούς σοφρίτο και ένας πικάντικος πουρές πατάτας. Τι άλλο να θέλει κανείς για το τραπέζι της Κυριακής;
Μια διαφορετική κοτόσουπα από τη Νένα Ισμυρνόγλου.
Δυνατές και ξεχωριστές, δίπλα σε εκλεκτά πιάτα -ή μόνες τους.
Ψωμιά κάθε λογής, καμωμένα με γνήσιο προζύμι, γίνονται ανάρπαστα καθημερινά στο φούρνο του Ντάνου στη Σύρο.
Εκπληκτική σπαγκετάδα φούρνου για το ξεκίνημα της εβδομάδας!
Ο γαστρονόμος Ιανουαρίου κυκλοφορεί την Κυριακή 19/1 με την Καθημερινή.
Εύκολη, γρήγορη και πολύ γευστική ψαρόσουπα, ιδανική για χαμηλές θερμοκρασίες.