Η Κρητικιά οινολόγος μάς αφηγείται την προσωπική της περιπλάνηση από το Μπορντό στο Χουδέτσι Ηρακλείου - που την έκανε να αγαπήσει περισσότερο τον τόπο της και τις ποικιλίες του.
Ένα bar-restaurant με ανέλπιστα καλό φαγητό και εξαιρετικά κοκτέιλ.
Στεριανές γεύσεις αλλά και θαλασσινές νοστιμιές, στο καρνάγιο της Τήνου.
Γρανίτα σε ξυλάκι φτιαγμένη με φρέσκα φρούτα και βουτηγμένη στη σαμπάνια.
Στο κηφισιώτικο σπίτι όπου περνούσε τα καλοκαίρια ο Άγγελος Σικελιανός, απολαμβάνουμε νοστιμιές που φτιάχνονται επί τόπου.
Εντυπωσιακό, πρωτότυπο και πεντανόστιμο το φαγητό που ετοιμάζει αυτό το Σαββατοκύριακο η Ντίνα Νικολάου.