Λίγα λόγια για την ιστορία των κουλουριών και των μπισκότων, με αφορμή το βιβλίο που κυκλοφορεί την Κυριακή με την Καθημερινή.
Ο Κώστας Κωβαίος έφτιαξε ένα ιδιαίτερο τσάτνι για να συνοδεύσουμε τα κρεατικά μας.
Φυλακίζουμε στο βάζο φρούτα εποχής και φτιάχνουμε εκλεκτά εδέσματα.
Αυτή την Κυριακή δωρεάν με την Καθημερινή το πέμπτο βιβλίο της σειράς!
Ο σεφ Νίκος Φωτιάδης έχει επιμεληθεί ένα μενού κρητικών γεύσεων, με προσεκτικά επιλεγμένες ντόπιες πρώτες ύλες.
Ανακαλύφθηκε φρούτο με το πιο έντονο μπλε χρώμα στη φύση που δεν ξεθωριάζει ποτέ.
Διαλέξτε το θέμα που σας αρέσει και στείλτε τις δικές σας χειροποίητες δημιουργίες.