
Μια ταβέρνα-μαγέρικο, μαμαδίστικης αντίληψης, για νεανικό κοινό. Πολύ φιλικές τιμές.
Το πικάντικο γλάσο δίνει μια ιδιαίτερη γεύση στο ταπεινό κοτόπουλο. Η συνταγή ενδείκνυται και για όσους προσέχουν τη διατροφή τους!
Ένα διαχρονικό εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη με νόστιμες προτάσεις από την ελληνική και τη διεθνή κουζίνα.
Είτε φρέσκο είτε παστό το ταπεινό ψαράκι γίνεται εξαίσιος μεζές αλλά και πρώτης τάξεως φαγητά.
Στο Μέτσοβο μάς οδήγησε η καπνιστή μυρωδιά του περίφημου μετσοβόνε...
Ενα πρότυπο κρεοπωλείο με δικούς του θάλαμους ωρίμασης ανά είδος κρέατος. Επιπλέον «μπόνους» τα δυσεύρετα τυριά και αλλαντικά, αλλά και μια χασαποταβέρνα στο πίσω μέρος για μερακλήδες.