
Τα κρασιά που ταιριάζουν με τα πιάτα της κινεζικής κουζίνας.
Σα να έχει λίγο κρύο σήμερα; Για να ζεσταθούμε θα φτιάξουμε αυτή τη γευστική ψαρόσουπα με τα λαχανικά.
Επιλέξαμε και δοκιμάζουμε άξιους εκπροσώπους των διεθνών ποικιλιών, που τιμούν τόσο τους παραγωγούς τους όσο και τον ελληνικό αμπελώνα.
Ένα θεσπέσιο, ελληνικό pot-au-feu με την πλούσια γεύση του αρνιού, τη γλύκα του πράσου, τη δροσιά της σελινόριζας, την βελούδινη ξινάδα του αυγολέμονου...
Μια «καπνιστή» σούπα, ιδανική για αποτοξίνωση μετά το Πάσχα.