Όταν τα τρόφιμα μαγειρευτούν δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή με επιφάνειες κοπής ή άλλα σκεύη όπου πριν ακουμπούσαν ωμές πρώτες ύλες (π.χ. κρέας, κοτόπουλο, ψάρι). Το ίδιο ισχύει και για τα εργαλεία: δεν τα χρησιμοποιούμε για ωμά και μετά για...
Ο Ανδρέας Λαγός φτιάχνει εύκολα και λαχταριστά κοτοσουβλάκια.
Για τη 13η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 2η συνταγή που προκρίθηκε είναι του Δημήτρη Διπλαρίδη.
Πιάτα με γαλλικό αξάν σε ένα μικρό, λιτό και φιλόξενο χώρο στο Μεταξουργείο.
Συνοδεύουμε με φιλέτο κοτόπουλου ή λουκάνικα ψητά ή πουρέ πατάτας.
Όσοι έχετε φτιάξει κοτοκεφτέδες ή κοτομπιφτέκια, θα έχετε διαπιστώσει ότι κατά το «ζύμωμα» ή το «πλάσιμο» τους ο κιμάς κολλάει στα χέρια. Για να το αποφύγουμε αυτό αλλά και για να γίνουν πιο αφράτες οι παρασκευές μας, βάζουμε τον κιμά...
Συνοδεύουμε με ρύζι πιλάφι ή πατάτες βραστές ή τηγανητές.