Γρήγορη λιχουδιά για όλες τις ώρες...
Το καλοκαίρι, όταν φτιάχνουμε κεφτεδάκια, μπορούμε να βάλουμε στο μείγμα του κιμά ντομάτα τριμμένη στον τρίφτη και στραγγισμένη. Ο κιμάς αφρατεύει, η οσμή του αυγού εξαλείφεται και ως αποτέλεσμα έχουμε πιο ζουμερούς κεφτέδες. Το χειμώνα την...
Οικονομικό menu degustation με 5 πιάτα και 2 ποτήρια κρασί στο όμορφο εστιατόριο της Κηφισιάς.
Είναι στην εποχή τους, πεντανόστιμα και φτηνά. Μαγειρέψτε σκουμπριά έτσι κι αλλιώς.
Αν μας περίσσεψε τοματοπελτές, πριν τον βάλουμε στο ψυγείο, τον μεταφέρουμε από την κονσέρβα σε ένα καθαρό και στεγνό γυάλινο βαζάκι και καλύπτουμε την επιφάνεια με ελαιόλαδο. Αυτό «μονώνει» τον πελτέ και έτσι δεν μαυρίζει ούτε μουχλιάζει.
«Πακέτο» μυρωδάτο, ζουμερό και άκρως λαχταριστό.