Ισπανικό ταπεραμέντο με προϊόντα της Ιβηρικής και μοντέρνος σχεδιασμός στην καινούργια taperia της Σκουφά.
Μεσογειακή κουζίνα σε ντιζάιν περιβάλλον προσφέρει το εστιατόριο του κηφισιώτικου ξενοδοχείου Semiramis. Ο σεφ Παναγιώτης Τσιριώτης, μάλιστα, έχει φροντίσει να δημιουργήσει και ειδικά μενού για τα παιδιά.
Στο περίφημο Galaxy Bar στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου, το πάρτι αναμένεται να κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με δυνατή μουσική, χορό και άφθονα κοκτέιλ. Αν έχετε αντοχές, θα παρατηρήσετε -από τις τεράστιες τζαμαρίες- την Αθήνα να...
Το ρύζι απογειώνεται με την προσθήκη των άγριων μανιταριών. Να κάτι που δεν πρέπει να λείπει από το ντουλάπι μας.
Αν προσέξουμε να μη στεγνώσει το κρέας, θα απολαύσουμε μια τηγανιά ελαφριά και πεντανόστιμη.
Ο Χριστόφορος Πέσκιας μας μαθαίνει πώς θα ψήσουμε σωστά το γουρουνόπουλο αλλά και γενικά το χοιρινό.
Γιορτινές γεύσεις, πλούσιο τραπέζι με απλά, προσιτά υλικά. Είναι τέλειος ο Γαστρονόμος αυτής της Κυριακής, λέμε!
Ξανά στο καλό ιταλικό εστιατόριο, με αφορμή τα νέα, οικονομικότερα πιάτα.