Σασίμι, σαρδέλες και φουά γκρα σε ένα φημισμένο εστιατόριο στην καρδιά της Νέας Υόρκης.
Μια ψαροταβέρνα αξιώσεων στη θάλασσα της... Καισαριανής.
Ψάρι που σπαρταράει και καλή καρδιά σε ένα κλασικό στέκι για θαλασσινά στον Πειραιά.
Αν αναρωτιέστε πόσο αλάτι να βάλετε στο φαγητό, ιδού ένας γενικός κανών: 1 κιλό υλικών (κρέας, ψάρι, λαχανικά) θέλει περί τα 10 – 12 γρ. αλάτι. Επειδή όμως το πόσο αλμυρό θέλετε το φαγητό εξαρτάται από το υποκειμενικό σας γούστο, ξεκινήστε με 6 – 8...
Ενα ουζερί αξιώσεων σε μια γειτονιά της Ελευσίνας.
Και κατά την τρίτη μεταμόρφωσή του, στέκεται στο ύψος του ονόματός του, ποιοτικά και τιμολογιακά, με λόγια ελληνική κουζίνα.
Τις φακές τις κάνουμε και σαλάτα. Ιδού μια νοστιμότατη εκδοχή.
Ο μάστορας ψήνει αριστοτεχνικά τα πιο φρέσκα ψάρια του Πειραιά, απελευθερώνοντας την πεμπτουσία της θάλασσας στον ουρανίσκο.