Μπορεί ο Ιβάν ο Τρομερός να δημιούργησε το πρώτο μονοπώλιο για την παραγωγή της ήδη από το 1540, αλλά το «μικρό νερό» -όπως σημαίνει το όνομά της- έπρεπε να περιμένει αρκετούς αιώνες για να γίνει ένα από τα πιο διαδεδομένα ποτά στον κόσμο.
Ένα προσεγμένο συνοικιακό ψητοπωλείο με ενδιαφέρουσες γευστικές προτάσεις και έμπειρο σεφ στην κουζίνα.
Είναι ιδανικά για χορτοφάγους, όμως θα τα απολαύσουν εξίσου και οι λάτρεις του κρέατος ως γαρνιτούρα στο ψητό τους. Δείτε τα σαν... μπριάμ στη σχάρα!
Πιάτο απολύτως καλοκαιρινό, που αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τα άφθονα λαχανικά της εποχής και αγαπημένη λιχουδιά για μικρούς και μεγάλους, τα γεμιστά έχουν τα δικά τους μυστικά. Μαθαίνουμε τι είδους υλικά χρησιμοποιούμε, ποιοι τρόποι...
Η συχνή κατανάλωση σοκολάτας ενδέχεται να μειώνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού στους άνδρες, σύμφωνα με νέα μελέτη.
Όλα ξεκίνησαν από το μολαράκι του Άη Γιάννη όπου ο Δημήτρης Ρουσουνέλος στρώθηκε να καθαρίσει σκορπίνες και σκορπιουδάκια. Και κατέληξαν στο πού πρέπει να επενδύουν τα (ελληνικά) εστιατόρια.
Γεύμα άκρως θαλασσινό και ενδιαφέρον εις τον αφρόν της θάλασσας...
Ντελικάτο μενού 5+1 πιάτων σερβιρισμένο στο απαράμιλλης αισθητικής μπαλκόνι του Matsuhisa Athens.