Για κρεοφαγία στην ξακουστή κηφισιώτικη ταβέρνα.
Όσο περισσότερο τα μαρινάρουμε, τόσο πιο ζουμερά και νόστιμα θα γίνουν.
Όπως όλα τα αλλαντικά, το αφήνουμε εκτός ψυγείου για λίγη ώρα, να πάρει θερμοκρασία δωματίου. Το κόβουμε σε λεπτές φέτες, ώστε να κοπούν το ίδιο λεπτά και οι κόκοι των πιπεριών και να μην τους μασάμε ολόκληρους. Μετά, με ένα μικρό μαχαιράκι...
Ένα ταβερνάκι στο Βύρωνα με νόστιμα εδέσματα σε καλές τιμές.
Κοντσέρτο εκλεκτών γεύσεων σε προσιτές τιμές στο εστιατόριο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.
Μαγειρευτά, πίτες, κεφτεδάκια, μπακαλιάρος σκορδαλιά και άλλοι μεζέδες σε μια ταβέρνα με ιστορία ενός αιώνα.