Εύκολα και γρήγορα ετοιμάζουμε αρωματικά σκορδομακάρονα.
Διαφορετικοί κεφτέδες, από κιμά κοτόπουλου και μια δροσερή σάλτσα γιαουρτιού για συνοδεία, από τον Χριστόφορο Πέσκια.
Ντομάτες, να τις πιεις στο ποτήρι!
Ζυμαρικά και φασολάκια σε ένα πιάτο; Ναι, αν η συνταγή είναι της Νένας Ισμυρνόγλου.
Συνοδεύουμε με ρύζι, νουντλς ή ζυμαρικά της αρεσκείας μας.
Το ταπεινό χόρτο του καλοκαιριού, που τα τελευταία χρόνια έχει επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο, σε μια απλή αλλά θεσπέσια παρασκευή.
Θέλει ελάχιστα υλικά, αποτελεί εξαίσιο δείγμα της ελληνικής cucina povera και είναι πεντανόστιμο. Τι είναι;
Φτιάχνουμε μια γρήγορη, ωμή, ιδιότυπη σάλτσα, προσθέτουμε ντοματίνια και ανακατεύουμε το όλον με ζυμαρικά. Μμμμούρλια...