Σαλάτα με χόρτα και μυρωδικά εποχής που θα ζήλευαν πολλά εστιατόρια.
Τον Μάρτη τα καλαμάρια είναι ολόγλυκα, ψωμωμένα, τρυφερά, ταμάμ για πεντανόστιμα σαρακοστιανά μαγειρέματα.
Γίνε ειδικός στην σπιτική κρέπα μέσα από το πλούσιο αφιέρωμα του Γαστρονόμου Μαρτίου. Το Σάββατο με την Καθημερινή, μην το χάσετε!
Το χταποδάκι αυτό με το μάραθο θα σας μείνει αξέχαστο.
Μπιφτέκια γεμιστά, νηστεία, 25η Μαρτίου, μαγειρέματα με φάβα, δημιουργία με πατάτες, κρέπες γλυκές κι άλλα νόστιμα στον Γαστρονόμο το Σάββατο με την Καθημερινή.
Χορταστική και μυρωδάτη πατατοσαλάτα που θα συνοδεύσει γευστικά κάθε δείπνο σας.
Σπέσιαλ μεν, πανεύκολη και δροσερή δε!
Η έντονη γεύση και το φρουτώδες άρωμα δίνουν στο αγουρέλαιο ξεχωριστή θέση. Μόνο που κρατάει 3 - 5 μήνες.