Οι περισσότεροι ψήστες συμφωνούν: αλατίζουμε προς το τέλος του ψησίματος ή μετά από αυτό, γιατί το αλάτι «τραβάει» τα υγρά του κρέατος και το στεγνώνει. Αν όμως τρώμε το μοσχάρι από ελαφρώς έως μετρίως ψημένο, μπορούμε να το αλατίσουμε από...
Το μαρινάρισμα μπορεί να διαρκέσει από μερικά λεπτά έως δύο ημέρες. Τα πιο άτονα γευστικά κομμάτια (π.χ. κοτόπουλο, ψαρονέφρι) δεν θέλουν παρά λίγη ώρα (περίπου 1 ώρα) για να νοστιμίσουν από τη μαρινάδα. Ένα έντονης γεύσης κρέας (π.χ. κομμάτια...
Στις γειτονιές του διαδικτύου κατσαρόλες και ταψιά, σχάρες και τηγάνια, άνθρωποι και πόλεις, μικρές και μεγάλες γευστικές πατρίδες, ένα κλικ δίπλα μας.
Γηγενής ποικιλία της θηραϊκής γης, βρισκόταν επί χρόνια στη σκιά του Ασύρτικου, των εκλεκτών Vinsanto και της πολυδυναμικής Σαντορίνης.