Δύο καινούργια στέκια στο κέντρο της Αθήνας θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των οινόφιλων.
Έξοδος σε ένα εστιατόριο που υπολογίζει για χάρη μας τις θερμίδες, χωρίς να στερεί τη νοστιμιά.
Ο Φεράν Αντριά συνεργάζεται με τον λατινοαμερικάνο σεφ Gaston Acurio και επαπροσδιορίζουν την περουβιανή κουζίνα. Μπείτε στην κλήρωση!
Νοτιοαφρικανική κουζίνα με θαλασσινό προσανατολισμό και λογική... μοιράσματος στο Ψυχικό.
Ξεχωριστές γεύσεις και μοναδική γιορτινή ατμόσφαιρα στο αθηναϊκό αδελφάκι του γνωστού Μυκονιάτικου στεκιού.
Wine not, Wine Booth ή Dandy; Χαλάνδρι, Σύνταγμα ή Φάρος Ψυχικού;