Σύντομο ταξίδι στην Ιταλία, με νόστιμο, σπιτικό φαγητό.
Και κατά την τρίτη μεταμόρφωσή του, στέκεται στο ύψος του ονόματός του, ποιοτικά και τιμολογιακά, με λόγια ελληνική κουζίνα.
Μεζεδοκατάσταση για τους φίλους των θαλασσινών, σε προσιτές τιμές και ατμόσφαιρα παρέας.
Ντομάτα μαζί με πορτοκάλι; Δοκιμάστε το και θα δείτε...
Στο νησί με το ηφαιστειογενές πέτρωμα, εκτός από εκλεκτό κρασί, παράγονται μοναδικά προϊόντα, όπως το άνυδρο τοματάκι και η μοναδική φάβα, που μεταποιούνται και διατίθενται στην αγορά από την Ενωση Θηραϊκών Προϊόντων.