Ετοιμάζουμε στο πι και φι ένα πιάτο νόστιμο, θρεπτικό και ελαφρύ.
Φασόλια και ξερό ψωμί... Φασουλοσαλάτα, στην πραγματικότητα, με τα όλα της, και στο πλάι παξιμάδι ή φρυγανιές.
Από τα τέλη του 19ου αιώνα, η οικογένεια Κουτσογιαννόπουλου οινοποιεί αλλά και προβάλλει την αμπελοοινική ιστορία του τόπου, μέσα από το Μουσείο Οίνου που με μεράκι δημιούργησε.
Εξωτικά σουβλάκια, πικάντικα και λαχταριστά.
Ένα ιστορικό κεμπαπτζίδικο που μπολιάζει την παράδοση με φρέσκες ιδέες.
Περισσότεροι από 4,2 εκατομμύρια τόνοι τροφίμων και ποτών καταλήγουν κάθε χρόνο στη χωματερή μόνο στη Βρετανία.
Μια υπέροχη συνταγή για καθημερινό ψωμί.