Η Νένα Ισμυρνόγλου ετοιμάζει μια ξεχωριστή «κιμαδένια» τάρτα που θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους στα χειμωνιάτικα καλέσματά μας.
Μια πικάντικη στραπατσάδα, έτοιμη στο πι και φι. Μην αμελήσετε να προμηθευτείτε αραβικές πίτες για το σερβίρισμα!
Το παραδοσιακό ζυμαρικό φαίνεται να έχει λαμπρό μέλλον, παρά το μάλλον άδοξο -εντάξει όχι για όλους- πρόσφατο παρελθόν του.
Ο Χριστόφορος Πέσκιας μάς δείχνει πώς μπλανσάρουμε σωστά τα πράσινα λαχανικά χωρίς να τα «εξοντώσουμε».
Η Ειρήνη Γιαζιτζόγλου μας δίνει τη βασική συνταγή για να φτιάξουμε ταλιατέλες στο σπίτι.
Συνοδεύουμε με μια πράσινη σαλάτα και απολαμβάνουμε!
Ελαφριά, αρωματική και πεντανόστιμη, χωρίς ζυμώματα και άνοιγμα φύλλου. Μέσα σε 20 λεπτά είναι έτοιμη για τον φούρνο.