Προτείνουμε να προτιµήσετε το καπνιστό σύγλινο και λουκάνικα µε πορτοκάλι ή µε πράσο.
Το πορτοκάλι κάνει τα παϊδάκια ζουμερά και τα μπαχάρια δίνουν στο κοτόπουλο χαρακτήρα ανατολίτικο.
Ο κλασικός, ελληνικός συνδυασµός λαδιού και ρίγανης για τα ψητά µεταποιείται σε µια φινετσάτη σάλτσα, που θα απογειώσει τις µοσχαρίσιες µπριζόλες. Ταιριάζει επίσης µε χοιρινό και µε κοτόπουλο.
Δεν έχεις φάει πιο αρωματικό σουβλάκι!
Πεντανόστιμη, φημισμένη πίτα από τη Φλώρινα που συνηθίζουν να τη φτιάχνουν την Πρωτοχρονιά - μάλιστα, της βάζουν και φλουρί!
Χυμοί το πρωί, κρασί το απόγευμα, αλλά και σάντουιτς, πλατό τυριών και αλλαντικών, μεζέδες και καλό ψωμί από τον δικό τους φούρνο «Αρτοποιότης».
Φέτος η Αποκριά θα είναι καυτερή με σουβλάκια και κεμπάπ από μοσχάρι που σερβίρεται κατ’ οίκον.
Η καλύτερη μακαρονάδα με κυδώνια. Μόνο προσοχή στο καθάρισμα.