Στο τέλος προσθέτουμε μπόλικη φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα. Ή μήπως να πρωτοτυπήσουμε με λίγο κατίκι;
Ανακαλύπτουμε το δροσερό πρόσωπο της σοκολάτας μέσα από 4 γλυκά.
Ένα εμβληματικό ελληνικό κρασί αποδεικνύει για μία ακόμη φορά τις αρετές και τη διαχρονικότητά του.
Κάθε γάμος και χαρά τα αμυγδαλωτά του Τσαγκάρη πρώτα! Το μυστικό είναι στη φρεσκάδα τους και στο χέρι της κ. Άννας που τα φτιάχνει.
Με συνταγές της γιαγιάς και άλλες σημερινές, η οικογένεια Καρπαθάκη γλυκαίνει νησιώτες και στεριανούς, αρκεί αυτοί να ταξιδέψουν μέχρι τα μέρη τους.
Ο καλύτερος τρόπος να διατηρήσουμε δροσερά τα κρασιά μας είναι μια πρακτική, αλλά και «κομψή», σαμπανιέρα.