Μια χασαποταβέρνα προσαρμοσμένη στις «τρέντι» προσδοκίες των θαμώνων του Γκαζοχωρίου.
Πίτσες και φρέσκα ζυμαρικά όπως θα τα τρώγαμε στην Ιταλία.
Γωνία Ελλάδας-Ευρώπης το μενού του Σωτήρη Ευαγγέλου στο «θεσμικό» εστιατόριο του κέντρου.
Λαδερά, μαγειρευτά, πίτες αλλά και σουβλιστά σε εξαιρετικές τιμές σε μια ταβέρνα στο αρχοντοχώρι του νοτίου Πηλίου.
Μια σύγχρονη, καλόγουστη εκδοχή μπακαλοταβέρνας στο κοσμοπολίτικο νησί.