Σερβίρουμε αμέσως σε κομμάτια και συνοδεύουμε με ψωμί ή φρυγανιές και πράσινη σαλάτα.
Για το πέμπτο, κατά σειρά, γαστρονομικό του αφιέρωμα, το Αίγλη Εστιατόριο ταξιδεύει στην Κρήτη.
Τέσσερα ελληνικά τυριά (μελίχλωρο, κεφαλοτύρι, ανθότυρο και κατίκι) πρωταγωνιστούν σε μια υπέροχη πίτσα.
Ένα ξεχωριστό σαλατοφαγητό με το δημοφιλέστατο, θρεπτικότατο και νοστιμότατο σπόρο.
Μια σαλάτα για τους λάτρεις των γεύσεων εξ Ανατολής. Έτοιμη σε 15΄.
I scream, you scream, we all scream for Ice Cream! Το καλύτερο παγωτό είναι το σπιτικό και το ένατο βιβλίο της σειράς «Καν' το μόνος σου» είναι η απόδειξη.
Μούρλια το κυριακάτικο φαγητό που ετοιμάζει η Ντίνα Νικολάου. Κι αν σας βρίσκεται φρέσκος βασιλικός, κόψτε λίγο για το σερβίρισμα.
Μια θαλασσινή μακαρονάδα μούρλια, έτοιμη στο πι και φι,