Λίγο ξύσμα λεμονιού και κοκκινοπίπερο στο σερβίρισμα κι έτοιμο το φαγητό μας.
Δεν έχεις ξαναφάει τέτοιο κεφτέ!
Συνοδεύουμε με ένα απλό πιλάφι ή πατάτες βραστές. Κι ένα ωραίο κοκκινέλι!
Αν θέλουμε να αρωματίσουμε στα γρήγορα το ελαιόλαδο που θα βάλουμε στα ψητά λαχανικά, σε μια βραστή σαλάτα ή ακόμα και σε σούπα κάνουμε το εξής: ζεσταίνουμε 3-4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, σε χαμηλή φωτιά, να μην κάψει. Ρίχνουμε 1-2 σκελίδες σκόρδο, σε...
Τρίβουμε μπόλικο πιπέρι και απολαμβάνουμε συνοδεία ενός ροζέ από Αγιωργήτικο, που να τα βγάζει πέρα τόσο με τα μανιτάρια όσο και με το κατίκι.
Για να απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας «γιαουρτοσκόρδιον» όλες τις εποχές, και όχι μόνο το καλοκαίρι, οπότε ευδοκιμούν τα αγγούρια, μπορούμε να κάνουμε το εξής: αντί για αγγούρι, βάζουμε στο γιαούρτι τριμμένο καρότο. Είναι το ίδιο...
Μαστιχωτά και πεντανόστιμα, τα καλαμαράκια αυτά είναι μια πρωτότυπη εναλλακτική στα «λαδερά» τηγανητά αντίστοιχά τους.