Η ξινομυζήθρα Κρήτης «Κρητών παράδοση», είναι προϊόν ΠΟΠ και παράγεται από αιγοπρόβειο γάλα. Εχει υπόλευκο χρώμα, μαλακή υφή, απαλό άρωμα και ελαφρώς υπόξινη γεύση. Απαραίτητο συστατικό του κρητικού ντάκου (της κριθαροκουλούρας με την ντομάτα...
Μπορούμε να το φτιάξουμε και με τα ρεβίθια που περίσσεψαν.
Κυπριακά ντολμαδάκια, κρεατένια, απίθανα, ετοιμάζει ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας για αυτό το Σαββατοκύριακο.
Μερακλίδικη ψαροφαγία έχει το σημερινό μενού!
Ταιριάζει τέλεια με βραστά αυγά, σε πατατοσαλάτες, με σπαράγγια βραστά ή σοτέ, σε κρύα ζυμαρικά ή ρύζι.
Napoleon έχει επικρατήσει να ονοµάζονται τα γλυκά και αλµυρά παρασκευάσµατα στα οποία τα υλικά µπαίνουν σε στρώσεις.
Το λουκάνικο κάνει τη διαφορά καθώς ανανεώνει και εμπλουτίζει τη γεύση των φασολιών.
Ένα εύκολο και νόστιμο μπέργκερ, έτοιμο στο πι και φι.