
Δοκιμάσαμε τη multi-vintage σαμπάνια ΜC III σε εκδήλωση που έγινε στον Πύργο Πετρέζα από το FnL (Fοοd & Leisure) για το λανσάρισμα της και μιλήσαμε με το διάσημο σεφ του Πύργου της Moet & Chandon στην Καμπανία, Pascal Tingaud.
Με θέα την Ακρόπολη και υποδειγματική ελληνική φιλοξενία
Τους ελαιώνες της Κέρκυρας τους ξέρουμε όλοι για την ομορφιά που δίνουν στο τοπίο του νησιού. Ποιος, όμως, ήξερε το κερκυραϊκό λάδι; Κανείς, γιατί ακόμη και οι ίδιοι οι παραγωγοί του θεωρούσαν ότι δεν είναι καλό. Και όμως, δύο νέοι άνθρωποι το...
Η Ελληνική Γαστρονομία, στα... φόρτε της!
Εδώ θα αναρτάται κάθε Παρασκευή το όνομα του νικητή του διαγωνισμού του Γαστρονόμου και της Fuga. Η κλήρωση γίνεται στις 19:00.