Τους συναντάτε πίσω από γνωστές αθηναϊκές μπάρες. Τους γνωρίζετε;
Ο Αγγελος Ρούβαλης, οινολόγος και παραγωγός, δημιουργός της Οινοφόρου στα μοναδικά αμπελοτόπια της ορεινής Αιγιαλείας, μιλάει για τα «παιδιά» που γεννιούνται και μεγαλώνουν στο οινοποιείο του.
Tο καστανό ρύζι ανήκει στην κατηγορία τροφών με μοναδική διαθρεπρική σύνθεση.
Η χαρά της φρέσκιας ζύμης στα χέρια, η παιδικότητα της επιβράβευσης, η ευτυχία μιας νέας δημιουργίας, συνθέτουν την Love to Bake Day, μια ημέρα όλο γεύση, αφιερωμένη σε κάθε γυναίκα που αγαπά να δημιουργεί λαχταριστά εδέσματα για την οικογένειά της!!
Ακολουθούν τρία κοκτέιλ σε αναλογίες για 6, 12 και 18 άτομα, τις οποίες μπορείτε να προσαρμόσετε αναλόγως.