Μια νοστιμότατη οσπριοσαλάτα που γίνεται χορταστικότατο γεύμα με λίγο ψωμί.
Kίνδυνος αφανισμού αρκετών ψαριών, αφού το 65% - 70% των γνωστών ειδών στη χώρα μας αλιεύεται σε απαγορευμένο μέγεθος.
Αντί για λουκάνικο, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σαλάμι Λευκάδος, νούμπουλο, σύγλινο ή απάκι.
Ραντίζουμε με λίγο χυμό λεμονιού και συνοδεύουμε με αραβικές πίτες.
Μαγέρικο περιωπής και εναλλακτικό ντελιβεράδικο στο κέντρο, πολύ κοντά στην εκκλησία της Καπνικαρέας.
Από οικογένεια προσφύγων, ο Νίκος Φωτιάδης πήρε τη µικρή επιχείρηση εκτροφής του πατέρα του και τη µετέτρεψε σε υπερσύγχρονη µονάδα παραγωγής.
Εκσυγχρονισμένα παραδοσιακά σε ένα νεανικό εστιατόριο στoν Κεραμεικό.