Νοστιμιές εμπνευσμένες από τις κουζίνες των νησιών μας περίμεναν τους προσκεκλημένους μετά την τελετή απονομής.
Μετά την μεγάλη επιτυχία των τριών προηγουμένων ετών, διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά το 4ο φεστιβάλ γαλλικής γαστρονομίας από τις 21 Μαΐου έως τις 21 Ιουνίου 2014.
Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Πατρικίου.
Φαγητό και ποτό σε ένα mainstream μαγαζί που έχει γίνει στέκι στα νότια προάστια.
Η συντάκτρια του αμερικάνικου περιοδικού γαστρονομίας «Bon Appétit», Danielle Walsh, βλέποντας τις συλλογές ρούχων για το χειμώνα του '15 που παρουσιάστηκαν στη Νέα Υόρκη παρατήρησε πως ορισμένα σύνολα θυμίζουν γλυκά από το αρχείο του περιοδικού.