Ιαπωνική κουζίνα περιωπής με ολόφρεσκα ψάρια και μάστερ στο σούσι.
Ένα εύκολο και νόστιμο μπέργκερ, έτοιμο στο πι και φι.
Μια σαλάτα ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ελλάδα που μοσχοβολάει καλοκαίρι.
Μια πλούσια σαλάτα που γίνεται και με το ψητό ή βραστό κοτόπουλο που έχει περισσέψει από την προηγούμενη.
Το ultra chic γαλλικό απεριτίφ, γεννημένο στην καρδιά του Bordeaux, που έχει κατακτήσει ακόμα και τον James Bond!
Ένα νέο «σουσάδικο» με πρωτότυπες γεύσεις και ενδιαφέροντα κοκτέιλ στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.