Οι σούπες, οι ζωμοί, τα βραστά, αλλά ακόμα και όσπρια που βράζουμε σε μπόλικο νερό για να τα κάνουμε μετά σαλάτα, χρειάζονται επιμελές ξάφρισμα. Ο γκριζωπός αφρός αρχίζει να σχηματίζεται στην επιφάνεια του υγρού μόλις αυτό αρχίσει να ζεσταίνεται...
Η καλύτερη συντήρηση για τη φέτα είναι μέσα σε άλμη, δηλαδή σε αλατόνερο. Ιδιαίτερα αν τύχει να έχουμε μεγάλη ποσότητα από μια καλή φέτα, θα χρειαστεί να τη διατηρήσουμε για καιρό στην άλμη για να μην μας χαλάσει. Η αναλογία νερού-αλατιού ωστόσο...
Ενα αυθεντικό κορεάτικο στην καρδιά του Λονδίνου, που εναρμονίζεται με τη φιλοσοφία του ευ μοιρά-ζειν.
Κάποιες μυρωδιές φαγητών είναι αρκετά έντονες και δεν φεύγουν από τα πλαστικά δοχεία, ακόμη και μετά από αρκετά πλυσίματα. Την επόμενη φορά που θα σας συμβεί, βάλτε το δοχείο στην κατάψυξη για 1 - 2 ώρες και μετά πλύντε το ξανά με ζεστό σαπουνόνερο.
Το βάζουμε σε μέρος σκιερό και ξηρό, μέσα σε τσίγκινο δοχείο ερμητικά κλειστό καθώς το τσάι τείνει να απορροφά μυρωδιές από το περιβάλλον.