Αν θέλουμε να καταναλώσουμε πατάτες με τη φλούδα, προτιμάμε, για μεγαλύτερη ασφάλεια, βιολογικές. Προτού τις μαγειρέψουμε, θα χρειαστεί να τις πλύνουμε πάρα πολύ καλά. Ξεκινάμε με ένα πολύ καλό τρίψιμο με ένα βουρτσάκι, για να απομακρύνουμε...
Η συγγραφέας και μαγείρισσα Εύη Βουτσινά σχολιάζει τα πρόσφατα επιτεύγματα της επιστήμης.
Κρεοπωλεία υπάρχουν πολλά. «Κρεοτεχνείο», όµως, ένα. Ο Λευτέρης Γεωργιάδης έκανε µια µεγάλη επένδυση, αλλά το αποτέλεσµα τον δικαίωσε.
Βγήκαμε στην αγορά και εξασφαλίσαμε τα απαραίτητα για το ψήσιμο.
Ουκρανικές γεύσεις σε φολκλόρ περιτύλιγμα και πολυεθνικό κοινό. Αν το ρίξετε έξω με τη βότκα, η μικρή πίστα του μαγαζιού θα σας φανεί πολύ δελεαστική.