Μπορεί το μικρό ιστορικό μαγαζί στην Αχειροποίητο με το αξέχαστο ντοντουρμά να έχει κλείσει εδώ και χρόνια, όμως οι νέοι, ικανοί τζελατιέρηδες του κέντρου φτιάχνουν παγωτά που θα σας μείνουν αξέχαστα.
Ενδιαφέρουσα προσέγγιση στα ζυμαρικά από την Κυπριακή κουζίνα. Οι φρέσκες ραβιόλες σερβίρονται μέσα στο ζωμό που έχουν βράσει.
Πανεύκολο γεύμα, έτοιμο σε μισή ώρα, με τα πλούσια αρώματα της ελληνικής γαστρονομίας.
«Ταξιδιωτική εμπειρία χωρίς γαστρονομία είναι μισή εμπειρία και αυτό είναι μέγεθος οικονομικό, άρα εθνικό.»